26-02-2020

Gunnar Lund har lavet en videovejledning til, hvordan man kan lave en buzzwire, der viser, om man har en rolig hånd!
Videoen indeholder også forslag til tælling med to micro:bits, hvis skolen har enviro:bits.

Se under "Tips" - "Byg selv".

18-02-2020

Eleverne undersøger mulige udfald og sandsynligheder ift. en enarmet tyveknægt med 3 "ruller" hver med 3 billeder.
Derefter programmeres tre micro:bits, så de sammen fungerer som en enarmet tyveknægt. Eleverne kan nu gennemføre forskellige eksperimenter for at undersøge, om deres beregninger er korrekte.
Hvis der afsættes tid, kan eleverne forbedre programmet.
Velegnet i slutningen af mellemtrinnet og i udskolingen.

Se under "Forløb" - "Matematik"

18-02-2020

Gunnar Lund har arbejdet videre med sin lysavis.
Han har udarbejdet forslag til, hvordan man kan vise måleresultater som en lysavis.

Se under "Tips" - "Diverse"

15-02-2020

Forslag til brug af micro:bit teknologi, der kan indbygges i modelhuse.
Materialet indeholder forslag til brug af lysdioder, afstandssensor, neopixels, servomotorer, water:bit samt micro:bits indbyggede lyssensor til efterligning (simulering) af solceller.
Materialet skal anvendes til en projektuge for alle 7. klasser i Odder kommune i uge 10.

Se under "Forløb" - "Tværfagligt".

13-02-2020

Gunnar Lund har lavet en lysavis og en tæller med flere micro:bits. Micro:bits'ene udveksler data med radiofunktionen.
Idéen kan f.eks. bruges som blikfang, når der skal laves udstillinger.

Se under "Tips" - "Diverse"